UFS Academy
Gratis culinaire training voor Chefs met video's in trends en technieken door professionele chefs over de hele wereld.
Onze laatste cursussen
Krijg onbeperkt toegang tot ons GRATIS online culinair trainingsplatform, met de nieuwste opleidingen voor chefs - allemaal gefilmd en gemaakt door deskundige chefs van over de hele wereld! We weten dat chefs een drukke agenda hebben, dus geen zorgen, de video's duren gemiddeld slechts 2 minuten! Alle video's zijn gratis en reclame-vrij, maar je moet wel een geregistreerde gebruiker zijn om ze te bekijken. Alle trainingen zijn exclusief ontworpen voor chefs! Registreer nu of login en start met onze meest populaire en aanbevolen cursussen.
-
Diëten en dieetvoorschriften
Het is belangrijk dat je op je menu opties biedt voor mensen met verschillende allergieën en dieetvoorkeuren. In deze reeks vi...
-
Opwaardering
Til iets alledaags naar een hoger niveau! Chef-kok Dietrich geeft je gouden tips om te koken als een echte professional! | Unil...
-
Playlist hoofdgerechten met groenten
Haal alles uit je vegetarisch aanbod met deze verzameling recepten uit onze trainingen
-
Perfecte pasta
Maak zelf pasta op de authentieke Italiaanse manier! Kom meer te weten over de Italiaanse keuken en maak de perfecte tagliatell...
-
Ribbetjes voorbereiden en roken met Tuffy Stone
In deze serie toont Tuffy Stone, die in de Hall of Fame van BBQ Pitmasters staat, hoe je het beste varkensribbetjes klaarmaakt....
-
Pasta voor afhalen en bezorgen
Tijdens deze training legt chef Alex ons uit hoe je pastagerechten kan aanbieden voor afhalen en bezorgen. Ontdek de beste bakj...
-
Steak: Rijpen en bereiden
Bereid de beste steaks met gratis tips en trainingsvideo's!
-
Kostenbeheer: inkoop en voorraadbeheer
Een goed beheer van de voedselvoorraad (minimumvoorraad bestellen, leveringen controleren, voorraad roteren) is belangrijk voor...
-
Operationele efficiëntie
Door de operationele efficiëntie van je restaurant te verbeteren, zorg je ervoor dat de brutowinst van je keuken zo hoog mogeli...
-
Spaanse tapas met hout, rook en vuur
Leer hoe je populaire Spaanse tapas kookt, met een focus op gegrilde en gerookte tapasrecepten. Schrijf je in voor deze GRATIS ...
-
Je zaak vooruit helpen met tomaten in blik
Tijdens deze training legt chef Alex ons de verschillende manieren uit waarop tomatenproducten in blik echt kunnen helpen om je...
-
Eenvoudige gerechten: Vlees
Deze gerechten zijn geweldig als je ze goed krijgt, maar niet zo interessant als je ze verknoeit. Met de deskundige hulp van ch...
-
Eenvoudige gerechten: Pasta & Rijst
De meeste chefs maken deze gerechten ontelbare keren tijdens hun carrière. Bereid je voor met onze eenvoudige tips en informati...
-
Haal meer uit salades
Leer hoe je meer uit je salades kunt halen. Ontdek tips om de perfecte salade samen te stellen, verspilling te vermijden en rec...
-
De kunst van het grillen
Ontdek nieuwe technieken voor de grill met deze GRATIS training, aangeboden door echte professionals. Volg chef-kokcursussen ov...
-
Klassieke gerechten: Diverse groentesoepen
Chef-kok Vusi laat zien hoe je een aantal soepklassiekers maakt. Leer hoe je groenten, vlees, room en meer combineert tot overh...
-
Klassieke gerechten: Vis en zeevruchten
De oceaan biedt een aantal van de beste, lekkerste en meest gevarieerde ingrediënten waarmee een chef kan werken. Bekijk deze t...
-
De kunst van het dresseren
Leer de kunst van het dresseren met de GRATIS training voor chef-koks door chef-kok Coetzee. Krijg toegang tot dresseertechniek...
-
Mise En Place
Mise en place betekent ‘alles op zijn plaats’. Als je alle apparatuur en ingrediënten klaar hebt voor gebruik, werk je efficiën...
-
Sous Vide
Dompel jezelf onder in de wereld van sous-vide met de GRATIS recepten van chef-kok Jonathan Duiker voor een fantastische, malse...
-
Digital marketing: sociale media voor de horeca
Ontdek hoe slimme digital marketing je restaurant een boost kan geven. Deze cursus biedt deskundig advies om het juiste sociale...
-
Digitale marketing: online tools voor foodservice
Ontdek hoe slimme digitale marketing jouw restaurant echt een boost kan geven. Deze cursus biedt deskundig advies over onderwer...
-
Sauzen
Elke beginnende chef-kok weet dat de meeste maaltijden niet compleet zijn zonder een geweldige saus. Er zijn honderden soorten ...
-
Leveren en afhalen
Met advies van topchefs zoals Adam Handling helpt deze cursus je bij het starten van een bezorgservice voor maaltijden. De curs...
-
Klassieke gerechten: soepen
Wil je weten hoe je drie heel verschillende, maar heerlijke soorten soep maakt? Deze soepen zijn consommé, prei- en aardappelso...
-
Basisprincipes van bouillon
Unilever Food Solutions Executive Chef Jean van der Westhuizen biedt je een uitgebreide handleiding voor het maken van bouillon...
-
Voedselverspilling
Het afval dat in keukens wordt geproduceerd, heeft niet alleen gevolgen voor het milieu, maar kan ook geld kosten. In deze seri...
-
Plant based
Krijg plantaardige & veganistische kooktechnieken onder de knie met de GRATIS chef training over plantaardig koken met veganist...
-
Food Cost & Winst Maximaliseren
De food cost kan om uiteenlopende redenen variëren. Weten hoe je ingrediënten op een slimme manier moet kopen en gebruiken, ka...
-
Verkoop boosten
Om jouw zaak te laten groeien, moet je topproducten en -diensten kunnen aanbieden en verkopen aan jouw gasten. Deze reeks legt ...
-
Handleiding voor Voedselveiligheid en Hygiëne
Voedselveiligheid en hygiëne zijn van cruciaal belang in de keuken. Blijf op de hoogte van nieuwe video's in deze reeks met onz...
-
Culinaire fotografie voor op sociale media
Bekijk de nieuwste tips voor Food Photography in deze GRATIS online Chef cursus - van de optimale belichting tot foodstyling. B...
-
Voedselveiligheid
Veiligheid boven alles! Volg GRATIS trainingen voor chef-koks over voedselveiligheid volgens de HACCP-methode! Zorg dat je keuk...