![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607338340397.jpg)
1. Inleiding
Maak kennis met Chef Michelle Theron van Hazendal Wine Estate. Deel haar visie voor lokale producten en leer twee heerlijke Veganistische gerechten te bereiden - een parfait van zoete kokosnoot en duindoorn gevolgd door gnocchi van pompoen en hazelnoot.
![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607338339628.jpg)
2. Parfait Deel 1
Leer een plantaardig deeg te maken, vervang traditionele ingrediënten door veganistische alternatieven en krijg toptips over de timing en temperaturen bij het bakken in de oven.
![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607338339247.jpg)
3. Parfait Deel 2
Maak een praliné van pecannoten met rooibos- en citroenthee. Krijg begeleiding voor de perfecte structuren en temperaturen.
![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607338338950.jpg)
4. Parfait Deel 3
Duindoornpuree en kumquatconfituur mengen voor het koken, opwarmen, afkoelen en invriezen om kokosparfaits te maken.
![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_622216658/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607338339305.jpg)
5. Parfait Deel 4
Voeg jouw componenten samen om een gelaagd dessert met kracht van planten en veel smaak te creëren!
![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1445561028/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607338340339.jpg)
6. Gnocchi Deel 1
Speel in op de kracht van planten met deze gnocchi-schotel. Leer een perfect deeg kneden en rollen, alvorens het vorm te geven en te koken.
![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/plant-based/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2_1499786315/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1607338339920.jpg)
7. Gnocchi Deel 2
Maak jouw gnocchi krokant en goudbruin en voeg er vervolgens kruidige en hartige smaken aan toe voor een kleurrijk herfstresultaat.