1. Inleiding
Maak kennis met Chef Michelle Theron van Hazendal Wine Estate. Deel haar visie voor lokale producten en leer twee heerlijke Veganistische gerechten te bereiden - een parfait van zoete kokosnoot en duindoorn gevolgd door gnocchi van pompoen en hazelnoot.
2. Parfait Deel 1
Leer een plantaardig deeg te maken, vervang traditionele ingrediënten door veganistische alternatieven en krijg toptips over de timing en temperaturen bij het bakken in de oven.
3. Parfait Deel 2
Maak een praliné van pecannoten met rooibos- en citroenthee. Krijg begeleiding voor de perfecte structuren en temperaturen.
4. Parfait Deel 3
Duindoornpuree en kumquatconfituur mengen voor het koken, opwarmen, afkoelen en invriezen om kokosparfaits te maken.
5. Parfait Deel 4
Voeg jouw componenten samen om een gelaagd dessert met kracht van planten en veel smaak te creëren!
6. Gnocchi Deel 1
Speel in op de kracht van planten met deze gnocchi-schotel. Leer een perfect deeg kneden en rollen, alvorens het vorm te geven en te koken.
7. Gnocchi Deel 2
Maak jouw gnocchi krokant en goudbruin en voeg er vervolgens kruidige en hartige smaken aan toe voor een kleurrijk herfstresultaat.