Spaanse tapas met hout, rook en vuur
Leer hoe je populaire Spaanse tapas kookt, met een focus op gegrilde en gerookte tapasrecepten. Schrijf je in voor deze GRATIS culinaire cursus en start met leren!
Een introductie
Leer de kunst van het maken van Spaanse tapas met chef-kok Dan Sherlock van het Spaanse tapasrestaurant aan Ember Yard in Londen. Hij laat je alle technieken, ingrediënten en apparatuur zien die je nodig hebt om de lekkerste tapas te maken, waarbij de nadruk ligt op grillen, roken en stapsgewijze instructies voor het maken van de sappigste stukjes varkensvlees.
Dit heb je nodig in de keuken
Neem een kijkje in de keuken van het restaurant aan Ember Yard terwijl chef-kok Dan Sherlock je de essentiële hulpmiddelen voor het maken van Spaanse tapas laat zien. Van de josper-oven tot de robata-grill, hij laat je zien wat de voordelen zijn van bereiden boven hout en houtskool.
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus