Menu
Punten

01:59

1. Inleiding

Dompel jezelf onder in de wereld van sous-vide met Jonathan Duiker, chef-kok van Café Del Sol. Chef-kok Duiker toont je het bereidingsproces en de kooktechnieken van een gerecht met eend en edamame-bonen. Leer de techniek die keer op keer consistente en malse resultaten oplevert. 

01:20

2. Ingrediënten

Chef Duiker legt de ingrediënten voor zijn gerecht klaar. Van exotische paddenstoelen tot verse kersen en eendenborst: maak kennis met de frisse bijgerechten die de sappige sous-vide techniek aanvullen.  

02:18

3. Sous-vide en gebakken eend met bessenjus

Begin met een pittige marinade voor de eend voordat je die afkruidt en in een sous-vide zak steekt met wat extra smaakmakers. Dan is het tijd om de eend sous-vide te garen! Ontdek de ijsbadtechniek die de eendenborst weer op kamertemperatuur brengt.

03:54

4. Sous-vide en gebakken eend met bessenjus - Bereiding (deel 1)

"Tijd om aan de slag te gaan. Begin met de eend aan te bakken en het vel te karamelliseren voordat je een bessencoulis en een ingekookte eendenfond maakt.  

 

 

"

03:20

5. Sous-vide: Gebakken eend met bessenjus - Bereiding (deel 2)

Bak exotische paddenstoelen en edamame-bonen samen aan voordat je van start gaat met de zoete elementen van het gerecht: de gemacereerde kersen en de poedersuiker. Dien je ingrediënten dan samen op voor een perfect bord, afgewerkt met een zoete jus, wilde bloemen en erwtenscheuten.  

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu