#1 Een introductie
De Italiaanse chef Alessandro Bay van het restaurant Diciannove toont je wat je nodig hebt om de perfecte pasta te maken – van de uitrusting die je nodig hebt tot hoe je het deeg maakt en de pasta perfect kookt.
#2 Je keuken voorbereiden
Ontdek hoe jij je keuken voorbereidt om pasta te maken, met tips over de juiste kamertemperatuur om perfect pastadeeg te maken.
#3 Pastadeeg maken
Kijk hoe chef Alessandro Bay zelf eenvoudig en snel vers pastadeeg maakt. Je ontdekt hoe je elke keer de juiste verhouding bloem tot eieren respecteert en hoe je het deeg moet kneden om de perfecte structuur te krijgen.
#4 Tagliatelle maken
Leer de techniek aan om pasta uit te rollen tot de juiste dikte en vellen te snijden in de vormen die je nodig hebt voor je gerecht. Chef Alessandro Bay toont je hoe je tagliatelle en tagliolini maakt en deelt tips om pasta te bewaren en in te vriezen.
#5 Tagliatelle met ragù – Ingrediënten en bereiding
Kijk hoe chef Alessandro Bay de Italiaanse klassieker tagliatelle met ragù van rundvlees maakt en tips deelt over hoe je tagliatelle kookt en het pastawater gebruikt om een zijdezachte saus te maken.