Menu
Punten

Free chef course on how to make pasta

02:11

#1 Een introductie

De Italiaanse chef Alessandro Bay van het restaurant Diciannove toont je wat je nodig hebt om de perfecte pasta te maken – van de uitrusting die je nodig hebt tot hoe je het deeg maakt en de pasta perfect kookt.

01:17

#2 Je keuken voorbereiden

Ontdek hoe jij je keuken voorbereidt om pasta te maken, met tips over de juiste kamertemperatuur om perfect pastadeeg te maken.

03:09

#3 Pastadeeg maken

Kijk hoe chef Alessandro Bay zelf eenvoudig en snel vers pastadeeg maakt. Je ontdekt hoe je elke keer de juiste verhouding bloem tot eieren respecteert en hoe je het deeg moet kneden om de perfecte structuur te krijgen.

03:42

#4 Tagliatelle maken

Leer de techniek aan om pasta uit te rollen tot de juiste dikte en vellen te snijden in de vormen die je nodig hebt voor je gerecht. Chef Alessandro Bay toont je hoe je tagliatelle en tagliolini maakt en deelt tips om pasta te bewaren en in te vriezen.

05:49

#5 Tagliatelle met ragù – Ingrediënten en bereiding

Kijk hoe chef Alessandro Bay de Italiaanse klassieker tagliatelle met ragù van rundvlees maakt en tips deelt over hoe je tagliatelle kookt en het pastawater gebruikt om een zijdezachte saus te maken.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu