Menu
Punten

01:54

1. Gegrilde zalm

Misschien ken je dit snelle, eenvoudige gerecht al. Met de tips van chef-kok Vusi kan je je gerechten nog beter maken en krijgt je vis een lekker krokant vel.

01:38

2. Gesauteerde scampi met knoflook

Kom alles te weten over dit eenvoudige gerecht met scampi's. Ideaal als voorgerecht of hoofdgerecht.

02:42

3. Fish & chips

Dit is een goedkope en lekkere Britse klassieker. Chef-kok Vusi toont hoe hij het deeg maakt en de vis mooi frituurt.

01:33

4. Papillot van tong

Een opgerolde visfilet zonder vel, gestoomd of gebakken. In deze video leer je hoe je de vis bereidt en serveert met een sausje of vulling.

01:59

5. Gebakken forel

Zoetwatervis met donker vlees – heerlijk in de oven. Leer hoe je met een marinade de perfecte vis maakt.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu