1. Maak kennis met Chef Jean
Laat Jean van der Westhuizen, Chef van Unilever Food Solutions, je meenemen op een spoedcursus in het maken van de perfecte bouillon, terwijl hij met jou deelt wat hij daarover heeft geleerd tijdens zijn 20-jarige culinaire traject.
2. De keuken klaarmaken
Bijna elke keuken is ingericht om een flinke hoeveelheid bouillon te maken. Ontdek wat Chef Jean in zijn keuken gebruikt.
3. De juiste ingrediënten
Begrijp het verschil tussen soorten bouillon en hoe je ze smaak kunt geven.
4. Voorbereiding
Volg de instructies van Chef Jean om een gelijkmatige garing van de ingrediënten te garanderen.
5. Technieken
Leer waarom de temperatuur van het water dat je gebruikt, het verschil kan maken.
6. Afromen
Chef Jean laat niet alleen zien hoe je bouillon moet afromen, maar geeft ook suggesties om de bouillon een aards tintje te geven.
7. Groentenbouillon
Hoe kun je maximale smaak uit jouw groenten halen met zo weinig mogelijk inspanning? Leer de truc van Chef Jean!
8. Kippenbouillon
Leer hoe je een bittere kippenbouillon kunt vermijden.
9. Bouillon zeven
Zodra alle bouillon is gekookt, laat Chef Jean deze zeven om ons de kleurverschillen te laten zien.
10. Bouillon van Unilever Food Solutions
Chef Jean introduceert het Knorr assortiment van Unilever Food Solutions. Deze is niet alleen geweldig voor het maken van bouillons, maar ook om gerechten af te werken of extra diepe smaken aan jouw gerechten toe te voegen.