![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/eenvoudige-gerechten-pasta-en-rijst/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1624978761341.jpg)
1. Rijst
Kom alles te weten over de verschillende variëteiten en manieren om dit bijgerecht voor honderden restaurantschotels te bereiden. Bevat advies over het gebruik van de absorptiemethode.
![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/eenvoudige-gerechten-pasta-en-rijst/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1624978808877.jpg)
2. Lasagne Deel 1
Chef-kok Vusi legt in detail uit hoe je deze Italiaanse klassieker maakt. Deel 1: de bolognesesaus maken.
![](/nl/chef-training/academy/chef-cursus/eenvoudige-gerechten-pasta-en-rijst/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_2029186904/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1624978856096.jpg)
3. Lasagne Deel 2
In deel 2 legt chef-kok Vusi zijn technieken uit om de perfecte lasagnelagen op te bouwen.