Flexitarian
Flexitarian: van trend naar realiteit
Als chef en horecaondernemer begrijp je dat wat jij serveert niet alleen een grote impact heeft op de gezondheid van je gasten, maar ook op die van de planeet. Daarom geven wij je vandaag alle inspiratie om meer groenten te verwerken in jouw gerechten en op de menukaart.
Gezond, lekker en creatief
Met onze Flexitarian inzichten laten wij jou – aan de hand van een proteïneflip –ervaren hoe gezond, lekker en creatief de groentekeuken kan zijn. Van duurzame technieken als pekelen, garen in zout en roken tot het gebruik van knolselder, aubergine en kikkererwten als typische ingrediënten. Met onze creatieve groentebewerkingen van Belgische vleesgerechten als stoverij, steak friet en gehaktballetjes kook je op maat van gasten die geen of minder vlees wensen te eten.
Recepten
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in