Menu
Punten

Ingrediënten

+

WERKWIJZE

Saus


Steak-friet
Meer groenten 

...

Bereiding

  1. WERKWIJZE

    Kook de speltgranen gaar zoals aangeduid op de verpakking. Laat ze snel afkoelen. Verhit de vetstof en bak er de akkerzwam in aan. Voeg de sjalot toe en laat deze even meestoven tot hij glazig is. Voeg de mini-wortels, de broccoliroosjes en de fijne boontjes toe en laat ze ook even meestoven. Voeg de gekookte speltgranen toe. Breng op smaak met de Knorr Professional Liquide Concentrate Groenten
    Laat het geheel stoven tot alles mooi warm is. Bak ondertussen de steak.
  2. Saus

    Voeg voor de saus alle ingrediënten samen en laat het geheel opkoken. Serveer de bekomen risotto van spelt in een kom. Snij de steak en schik hem bovenop de risotto. Mix de saus nog even voordat je dresseert. Werk af met de saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu