Menu
Punten

Ingrediënten

Saus

Vis

  • Kabeljauwhaasje 1.2 kg
  • vetstof 100.0 ml

Pompoenpuree


...

Bereiding

  1. Saus

    Breng het witbier, de sjalotten en het citroensap aan de kook. Laat kort koken zodat de alcohol verdampt. Voeg de Solo Professional Culinair toe en laat tot 1/3de inkoken. Giet de saus door een zeef en monteer met de boter. Breng verder op smaak met de Visbouillon en cayennepeper.
  2. Vis

    Kruid de vis met een beetje peper en een snuifje zout. Verhit de Phase en kleur de kabeljauw aan beide zijden. Gaar verder in een oven van 120°C tot een kern van 60°C.Serveer de gebakken kabeljauw, en lepel er wat van de botersaus overheen.
  3. Pompoenpuree

    Breng de pompoenpuree met sinaasappelsap, olijfolie, Sjalot, Chili, Knoflook, Spek & Ui, Tijm, raz-el-hanout en harissa aan de kook. Laat een 5 tal minuten sudderen, bind met de Aardappelpuree en breng verder op smaak met de Kippenbouillon.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu