Ingrediënten
Gebakken Kabeljauw met blanke botersaus en pompoenmousseline
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277701_NL.png)
Vis
Pompoenpuree
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/aardappelproducten/puree-poeder/knorr-aardappelpuree-met-melk-1-x-5-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316929_NL.png)
Ingrediënt naam
Saus
-
Witbier 400.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 40.0 g
-
citroenrasp 90.0 ml
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
Hoeveboter 325.0 g
-
cayennepeper 1.0 g
Vis
-
Kabeljauwhaasje 1.2 kg
-
vetstof 100.0 ml
Pompoenpuree
-
pompoen, in stukken van 2 cm 1.25 kg
-
sinaasappelsap 100.0 ml
-
olijfolie 10.0 ml
-
Knorr Primerba Sjalot 15.0 g
-
Knorr Professional Specerijenpuree Chili 750 g 3.0 g
-
harissa, usda 5.0 g