Ingrediënten
Gebakken Kabeljauw met blanke botersaus en pompoenmousseline
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus
Vis
Pompoenpuree
Ingrediënt naam
Saus
-
Witbier 400.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 40.0 g
-
citroenrasp 90.0 ml
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
Hoeveboter 325.0 g
-
cayennepeper 1.0 g
Vis
-
Kabeljauwhaasje 1.2 kg
-
vetstof 100.0 ml
Pompoenpuree
-
pompoen, in stukken van 2 cm 1.25 kg
-
sinaasappelsap 100.0 ml
-
olijfolie 10.0 ml
-
Knorr Primerba Sjalot 15.0 g
-
Knorr Professional Specerijenpuree Chili 750 g 3.0 g
-
harissa, usda 5.0 g