Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • kikkererwten, uit blik (netto) 600.0 g
  • olijfolie
  • Vadouvan 2.0 g
  • flespompoen 1.0 st
  • venkel 2.0 st
  • peper en zout

Garnituur

  • Little gems 400.0 g
  • kerstomaatjes 500.0 g
  • Hummus 300.0 g
  • olijfolie 40.0 g

Opmaak


...

Bereiding

  1. Groenten

    • Spoel de kikkererwten af en laat ze drogen op een doek.
    • Bak de kikkererwten in een klein beetje olijfolie knapperig en kruid ze met vadouvan.
    • Maak de pompoen en de venkel schoon en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Meng ze met de tijm en de olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    • Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
  2. Garnituur

    • Was de little gem en slinger deze droog in een slacentrifuge.
    • Halveer de tomaatjes en doe de humus in een spuitzakje.
  3. Opmaak

    • Verdeel de little gem over de disposable kommen.
    • Verdeel de geroosterde groenten samen met de kikkererwten en de tomaatjes over de sla.
    • Spuit de humus erbij, maak met een lepel een kuiltje en giet hier wat olijfolie in.
    • Maak de salade af met de granaatappelpitjes, kruiden en wat sumak.
    • Verpak deHellmann's Vinaigrette Citrusin aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu