Ingrediënten
Chef Traiteur - Chinese varkensreepjes lo mein
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-base-froide-liant-2-x-2-kg/8711200570478NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 300.0 ml
-
varkensreepjes 5.0 kg
-
droge sherry 300.0 ml
-
bruine suiker 300.0 g
-
diepvries Sugar Snaps, gegaard 4.0 kg
-
diepvries Paprika rood / groen / geel, gegaard 4.0 kg
-
Knorr Mie-noodles, gekookt 8.0 kg