Ingrediënten
Chef Traiteur - Indische kip garam masala
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Tomatino Can HI.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 200.0 ml
-
diepvries rode ajuin, gesneden 2.0 kg
-
kurkuma 40.0 g
-
komijnzaadjes 20.0 g
-
garam masala 100.0 g
-
kippendijenvlees, ontbeend 6.0 kg
-
bruine suiker 100.0 g
-
volle yoghurt 1.5 kg
-
limoensap 150.0 ml
-
water 1.5 l
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10.0 kg