Menu
Punten

Ingrediënten

+

Voorbereiding

  • krielaardappelen 1.5 kg
  • groene boontjes, fijn 700.0 g
  • eieren 7.0 st
  • rode ui 111.0 g
  • peterselie 20.0 g
  • spek 20.0 sn

Bereiding


...

Bereiding

  1. Voorbereiding

    Was de krielaardappelen kook deze gaar, bak ze kort en koel snel terugKook de boontjes beetgaar en koel eveneens snel terugHak de peterselie fijnSnij de rode ui in fijne ringenKook de eieren en snij deze in kwartjesBak het spek
  2. Bereiding

    Meng de krielaardappelen, boontjes en ui onder elkaar Overgiet deze met de Hellmann's Vinaigrette Sjalot Rode UiBreng op smaak met grofzee zout en peper van de molen.Werk af met kwartjes van ei, stuk spek en gehakte peterselie
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu