Menu
Punten

Ingrediënten

+

Werkwijze


...

Bereiding

  1. Werkwijze

    Trek met behulp van een vork de Iringii in reepjes. Meng deze met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika , de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Hellmann’s Cider Sherry Vinaigrette. Plaats dit mengsel in een bakplaat en bak in de een oven van 180°C gedurende 20 minuten. Meng ondertussen de Hellmann’s Real Mayo en de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke tot een homogene massa. Rooster de hamburgerbroodjes en beleg deze met de bekomen mayonaise. Verdeel de pulled mushroom hierop. Werk af met de tomaatschijven, de kropsla en de fijne rode ui ringen. Sluit het broodje en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu