Menu
Punten

Ingrediënten

+

WERKWIJZE


Een originele twist op stoofvlees met friet, maar dan met 100% groenten.

...

Bereiding

  1. WERKWIJZE

    - Verwijder de sporen uit de portobello ’s en snij ze in grote blokken. 
    - Snij de rest van de champignons in 2 of in 4 naargelang de gewenste grootte. 
    - Verhit de Phase Plus en stoof er de ui goudbruin in aan. 
    - Voeg de champignons toe en laat deze ook mooi kleuren. 
    - Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Conimex Ketjap Manis en de Amora mosterd Dijon toe en meng het geheel. 
    - Blus met het bruin bier en het water. Laat het geheel 15 minuten zachtjes sudderen. 
    - Bind het geheel met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux en laat nog 5 minuten zachtjes koken. 
    - Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu