Menu
Punten

Ingrediënten

+

WERKWIJZE

Saus


Balletjes in tomatensaus met 100% groenten

...

Bereiding

  1. WERKWIJZE

    Verhit de Phase Plus en stoof er de aubergine en ui in aan tot ze gaar zijn. Plaats de gare aubergines in een mengkom en voeg de rest van de ingrediënten toe. Meng alles tot een homogene massa. Verdeel met een bollenschepper het bekomen mengsel op een ingevette bakplaat. Bak de bekomen balletjes in de oven op 160°C gedurende 15 minuten.
  2. Saus

    Verhit wat Phase Plus en stoof er de ui in aan. Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Collezione Italiana Napoletana toe en laat het geheel gedurende 15 à 20 minuten zachtjes garen. Mix de saus indien je een gladde saus wenst. Giet de warme tomatensaus in het bord en leg er de balletjes bovenop.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu