Menu
Punten

Ingrediënten

+

WERKWIJZE


Steak-friet
100% groenten  

...

Bereiding

  1. WERKWIJZE

    Verdeel de knolselderschijven in kookzakken. Meng de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten, de Hellmann’s Vinaigrette Balsamico, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke tot een homogene massa. Verdeel het bekomen sausje over de knolselderschijven. Trek de knolselderschijven vacuüm en gaar ze gedurende 15 minuten op 100°C stoom. Laat snel afkoelen. Meng de voorgekookte krielaardappelen met de kerstomaatjes, de rode ui en de Phase Plus. Breng op smaak met peper en zout. Rooster de aardappelen in de oven op 180°C gedurende 15 à 20 minuten. Haal de knolseldersteaks uit de kookzakken en hou het kookvocht apart. Verhit de Phase Plus en bak er de knolseldersteaks in aan. Plaats de geroosterde aardappelen op een bord. Verdeel de gesneden knolseldersteak hierover. Warm het kookvocht op en verdeel het over de knolseldersteaks. Werk af met de rucola en de parmezaanschilfers.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu