Terroir
Terroir: lokale producten op je kaart
Ontdek 8 interviews met 8 Belgische professionals die je al hun geheimen vertellen over natuurlijke en seizoensgebonden producten afkomstig uit de Belgische terroir. Ontdek hoe je ze aan jouw menu kan toevoegen met hun advies en tips over de bereidingen.
-
Haal meer uit het seizoen met de asperges van Van Roey
-
De passie voor Mechelse koekoek van Jan D’Hauwe
-
Het authentieke verhaal achter lokaal lam
Terroir recepten
-
Lamkotelet met wortel, tuinbonen, erwt en een lamsbordelaise -
Everzwijn, spek, witloof, een aardappelmousseline en een wildsaus -
Pladijs met garnaal, romanesco en bloemkool en een jus van waterkers -
Vlaswijting met broccoli, pompoen en een sabayon van peper -
Gebakken zalm met pomme cocotte en een jus vermouth met citrus fresh -
Witloof met walnoot en bieslook en een vinaigrette van prei en dragon -
Stoofpotje van asperges met spinazie, gepocheerd ei en dragon -
Mechelse Koekoek met wintergroenten en een jus fumé
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in