Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Jus : eenvoudig

Bereiding Jus : uitgebreid


Een geraffineerde en verfijnde saus met een rookaroma en een toets van umami. Past perfect bij gevogelte en andere gerechten.

...

Bereiding

  1. Bereiding Jus : eenvoudig

    • Verhit het vetstof en stoof er het spek en de fijngesneden sjalot in aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat even meestoven.
    • Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen.
    • Voeg de Knorr Professional Demi Glace toe en bring aan de kook.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
  2. Bereiding Jus : uitgebreid

    • Verhit het vetstof en stoof er het spek en de fijngesneden sjalot in aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe en laat even meestoven.
    • Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg de Knorr Basissaus Espagnole toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu