Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Jus : eenvoudig

Bereiding Jus : uitgebreid


Als chef zoek je constant naar sauzen om je visgerechten extra smaak te geven. Met deze jus, met tonen van vis en vermout en een verfrissend zuurtje als bonus, speel je dat moeiteloos klaar.

...

Bereiding

  1. Bereiding Jus : eenvoudig

    • Verhit het vetstof en stoof er de pijpajuin in aan.
    • Blus met de vermouth en laat de alcohol verdampen.
    • Voeg de Knorr Professional Visfumet vloeibaar toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg de witte wijnazijn toe en monteer met de boter.
    • Werk af met de Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh en de kappertjes op azijn.
  2. Bereiding Jus : uitgebreid

    • Verhit het vetstof en stoof er de pijpajuin in aan.
    • Blus met de vermouth en laat de alcohol verdampen.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Afgeleide Sauzen Citroenbotersaus en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Voeg de Knorr Professional Geconcentreerde Vis Bouillon toe.
    • Werk af met de Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh en de kappertjes op azijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu