Ingrediënten
Gebakken zalm met pomme cocotte en een jus vermouth met citrus fresh
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding Jus : eenvoudig
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8711100662143.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Design sans titre.png)
Bereiding Jus : uitgebreid
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-botersaus-met-citroen-6-x-1-kg/8711200573295NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277701_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Design sans titre.png)
Ingrediënt naam
Bereiding Jus : eenvoudig
-
vetstof 10.0 ml
-
pijpajuin 100.0 g
-
vermout 100.0 ml
-
azijn 20.0 ml
-
boter 50.0 g
-
kappertjes op azijn 40.0 g
Bereiding Jus : uitgebreid
-
vetstof 10.0 ml
-
pijpajuin 100.0 g
-
vermout 100.0 ml
-
water 500.0 ml
-
kappertjes op azijn 40.0 g