Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding Lamsbordelaise : eenvoudig

Bereiding Lamsbordelaise : uitgebreid


Een vleessaus om extra smaak te geven aan je creaties met lam? Dan is deze lamsbordelaise op basis van Knorr Garde d’Or Rode Wijnsaus precies wat je nodig hebt.

...

Bereiding

  1. Bereiding Lamsbordelaise : eenvoudig

    • Breng de Knorr Garde D’Or Rode Wijn Saus saus samen met het water aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Lamsfond pasta toe en laat 5 min zachtjes koken.
    • Voeg de Knorr Primerba Bouquet de Provence toe.
    • Monteer de saus eventueel met een klontje boter.
  2. Bereiding Lamsbordelaise : uitgebreid

    • Verhit het vetstof en stoof er de fijngesneden sjaloten en de Knorr Primerba Bouquet de Provence in aan.
    • Blus het geheel met de rode wijn en de rode porto en laat alles tot de helft inkoken.
    • Voeg het water en de Knorr Professional Lamsjus poeder toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes doorkoken.
    • Bind de saus met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux tot de gewenste dikte.
    • Monteer de saus met de boter.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu