Menu
Punten

Ingrediënten

+

Croutons

  • zuurdesembrood 4.0 sn
  • geklaarde boter

Mesclun

  • sla lollo biondo 0.5 st
  • eikenbladsla 0.5 st
  • rode sla, gekuist 0.5 st
  • rucola 100.0 g
  • Oost-Indische kers bloemen 20.0 st
  • Oost-Indische kers blaadjes 30.0 st
  • stijve klaverzuring 1.0 bakje

Opmaak


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Croutons

    • Snijd de plakken zuurdesem brood in blokjes.
    • Bak de croutons knapperig in wat geklaarde boter.
  2. Mesclun

    • Was en pluk de sla en droog hem vervolgens met behulp van een slacentrifuge. 
    • Knip de bloemen en de klaverzuring los
  3. Opmaak

    • Verdeel de mesclun over de disposable bowls.
    • Maak de salade af met de bloemblaadjes.
    • Verpak de dressing en de zuurdesem croutons in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu