Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

  • sperziebonen, gebroken 600.0 g
  • sugarsnaps 600.0 g
  • geschilde krielaardappelen 900.0 g
  • avocado 3.0 st
  • kropsla 400.0 g
  • Gerookte amandelen 125.0 g
  • Minikomkommer 3.0 st
  • fijngesneden bieslook 10.0 g
  • dille, gehakt 20.0 g
  • kervel 15.0 g
  • munt 15.0 g
  • erwten 60.0 g

Opmaak


Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn. 

...

Bereiding

  1. Salade

    • Maak de sperziebonen en de sugarsnaps schoon en blancheer ze in water met wat zout.
    • Was de krieltjes en kook ze gaar in water met wat zout, laat ze afkoelen en halveer ze.
    • Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukken.
    • Was de kropsla en slinger deze droog in een slacentrifuge.
    • Hak de amandelen grof en snijd de komkommer in schijfjes.
    • Snijd de bieslook fijn en pluk de rest van de kruiden.
  2. Opmaak

    • Verdeel de kropsla over de disposable bowls
    • Verdeel de krieltjes, sperziebonen, sugarsnaps, avocado en de minikomkommer over de kropsla.
    • Maak de salade af met de geplukte kruiden.
    • Verpak de vinaigrette, amandelen en de quinoa in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu