Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • rode ui 85.0 g
  • houtsnippers 20.0 g

Ahornsiroop- en geroosterde amandeldressing

Serveren

  • babyspinazie 25.0 g
  • veenbessen 15.0 g
  • amandelen 10.0 g
  • groene appel 30.0 g
  • doorregen spek 40.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Plaats een grillpan op een hoog vuur.
    • Plaats de ui (met schil) in de pan en schroei aan alle kanten dicht.
    • Leg nu de houtsnippers in de pan rond de ui.
    • Laat gedurende 1 minuut op het vuur.
    • Haal van het vuur af en plaats een roestvrije kom over de ui en houtsnippers.
    • Laat een halfuur roken. Verwijder de schil van de ui en gooi weg.
    • Verwijder elke rok van de ui en gebruik in de salade.
  2. Ahornsiroop- en geroosterde amandeldressing

    • Plaats de ingrediënten in een houder en mix met een staafmixer gedurende 1 à 2 seconden zodat de amandelen voldoende gebroken zijn.
  3. Serveren

    • Dresseer de babyspinazie op een bord en leg er de gerookte uirokken op.
    • Voeg de cranberry’s, amandelen, appelsen het spek toe.
    • Besprenkel met deahorn- en geroosterde amandeldressing.
    • Alternatief:Deze salade combineert ook goed met
    • Hellmann’s Vinaigrette Sjalot Rode Ui.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu