Menu
Punten

Ingrediënten

+

Dressing van sinaasappel en chiazaadjes

  • Hellmann's Klassiek Dressing 50.0 ml
  • chiazaadjes 5.0 g
  • sinaasappelsap 15.0 ml

Bereiding

  • avocado 59.0 g
  • citroenrasp 5.0 ml
  • rode chilipeper 1.0 st
  • gerookte kipfilet 100.0 g
  • fetakaas 70.0 g
  • schijfje sinaasappel 6.0 st
  • jonge slablaadjes 5.0 g
  • rode bietenscheutjes

...

Bereiding

  1. Dressing van sinaasappel en chiazaadjes

    • Laat 3 uur trekken
    • Tip: Tijdens de zomermaanden kan je de Hellmann’s Vinaigrette Maison vervangen doorHellmann's Vinaigrette Framboosen de partjes sinaasappel vervangen door 100g frambozen
  2. Bereiding

    • Plet de avocado tot een puree.
    • Voeg het citroensap en de chilipeper toe.
    • Leg de guacamole, de kip, de feta en de sinaasappelpartjes op het bord.
    • Dresseer de slablaadjes tussen de ingrediënten.
    • Versier met de rode biet scheuten.
    • Sprenkel de dressing rond het bord.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu