Ingrediënten
Bulgur salade met venkel en appelsien
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bulgur
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-bio-bouillon-de-légumes-1-kg-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Bereiding
Ingrediënt naam
Bulgur
-
Bulgur 500.0 g
-
water 850.0 ml
Bereiding
-
venkel, fijngesneden 300.0 g
-
sinaasappel 300.0 g
-
ongezouten cashewnoten 150.0 g
-
bladpeterselie fijngesneden 20.0 g
-
Hellmann's Vinaigrette Cider Sherry Vinegar 200.0 ml
-
Bulgur