Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • groene courgette 3.0 st
  • gele courgette 3.0 st

Opmaak

Opmaak

  • gerookte eendenborst 400.0 g
  • granaatappelpitten 50.0 g
  • pijpajuin, fijngesneden 50.0 g
  • pistachenoten, geroosterd 50.0 g
  • Eventueel enkele courgettebloemen om af te werken

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Snijd de courgettes in de lengte tot repen van +/- 1 cm dik.
    • Grill de repen kort en koel ze vervolgens.
  2. Opmaak

    • Meng de Hellmann’s Yoghurt Style Dressing met de
      Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh en de Knorr Professional Pepermix Specerijenpuree.
  3. Opmaak

    • Giet het mengsel in een schaal en verdeel er de afgekoelde courgetterepen over. Voeg daarna de schijfjes gerookte eendenborst toe.
    • Bestrooi met een julienne van pijpajuin, granaatappelpitten en geroosterde pistachenoten.
    • Werk eventueel af met wat courgettebloemen en versgemalen peper.
    Op zoek naar een alternatief voor courgettebloemen? Serveer dit gerecht tussen september en oktober met pompoenbloemen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu