Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • Komkommer, fijngehakt 700.0 g
  • kikkererwten, uit blik (netto) 500.0 g
  • appel, in schijfjes 200.0 g
  • radijs, in schijfjes 200.0 g
  • venkel, fijngesneden 300.0 g

Dressing

Opmaak

  • gehakte pistachenoten 120.0 g
  • gemarineerde zalm (facultatief) 600.0 g

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Meng de komkommer, de kikkererwten (gespoeld),
      de appeljulienne, de radijsschijfjes en de fijngesneden venkel.
  2. Dressing

    • Meng de Hellmann’s Fijne Kruiden-Bieslook Dressing, de Knorr Primerba Mierikswortel, de Knorr Primerba Dille en de Knorr Professional Pepermix Specerijenpuree tot een homogene massa.
    • Meng de dressing onder de salade en plaats het geheel in een kom.
  3. Opmaak

    • Werk de salade af met pistachenoten. Voeg eventueel fijne sneetjes gemarineerde zalm toe.
    Dit gerecht kun je serveren met een zoete of een zure appel. Of combineer de 2 voor een culinaire verrassing.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu