Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

Garnituur

  • Bloedsinaasappels 4.0 st
  • Radijs 10.0 st
  • jonge spinazie 100.0 g

Opmaak


Het woord vinaigrette is afgeleid van het Franse woord vinaigre en betekent azijn. 

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Schil de bospeen en snijd ze in gelijkmatige stukken.
    • Snijd de bieten in gelijkmatige stukken
    • Meng de groenten afzonderlijk van elkaar met tijm en olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    • Rooster de groenten gedurende ca. 20 min op 185°C in de oven.
  2. Garnituur

    • Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit.
    • Maak de radijsjes schoon en snijd ze op de mandoline in plakjes.
    • Was de spinazie blaadjes en slinger ze droog in een slacentrifuge.
  3. Opmaak

    • Verdeel de geroosterde bieten en de wortel over de disposable bowls.
    • Verdeel hierover de sinaasappelpartjes en de gesneden radijs.
    • Maak de salade af met spinazie, granaatappel en wat sumak.
    • Verpak de vinaigrette in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu