Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Groenten

  • rode ui 100.0 g
  • rijstazijn 75.0 ml
  • suiker 50.0 g
  • bonen, extra fijn 700.0 g
  • erwten 350.0 g

Spek of pancetta

  • spek of pancetta 300.0 g

Krielaardappelen

Opmaak

  • zachtgekookte eitjes 10.0 st

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Snijd de rode ui in fijne ringen.
    • Breng de rijstazijn en de suiker aan de kook. Voeg er de rode uiringen aan toe. Laat ze daarna afkoelen in de jus.
    • Blancheer de extra fijne bonen en de erwtjes tot ze beetgaar zijn. Koel ze daarna zo snel mogelijk.
  2. Spek of pancetta

    • Droog de sneetjes spek of pancetta in een oven van 160°C.
  3. Krielaardappelen

    • Snijd de krielaardappelen in partjes. Kook ze tot ze gaar zijn en koel ze daarna snel af.
    • Meng de afgekoelde krielaardappelen met de geblancheerde
      bonen, de erwten en de waterkers.
    • Breng op smaak met de Hellmann’s Klassiek Dressing.
  4. Opmaak

    • Dresseer het geheel in een schaal en werk af met de zoetzure rode uiringen, een zachtgekookt eitje en gedroogde speksneetjes.
    • Kruid eventueel af met wat versgemalen zwarte peper.
    Zoet en zout gaan hand in hand. Daarom kun je de Hellmann’s Klassiek Dressing ook vervangen door een zoetere versie: Hellmann’s Honing-Mosterd Dressing. Heerlijk bij spek of pancetta.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu