Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • rode ui 100.0 g
  • rijstazijn 75.0 ml
  • suiker 50.0 g
  • bonen, extra fijn 700.0 g
  • erwten 350.0 g

Spek of pancetta

  • spek of pancetta 300.0 g

Krielaardappelen

Opmaak

  • zachtgekookte eitjes 10.0 st

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Snijd de rode ui in fijne ringen.
    • Breng de rijstazijn en de suiker aan de kook. Voeg er de rode uiringen aan toe. Laat ze daarna afkoelen in de jus.
    • Blancheer de extra fijne bonen en de erwtjes tot ze beetgaar zijn. Koel ze daarna zo snel mogelijk.
  2. Spek of pancetta

    • Droog de sneetjes spek of pancetta in een oven van 160°C.
  3. Krielaardappelen

    • Snijd de krielaardappelen in partjes. Kook ze tot ze gaar zijn en koel ze daarna snel af.
    • Meng de afgekoelde krielaardappelen met de geblancheerde
      bonen, de erwten en de waterkers.
    • Breng op smaak met de Hellmann’s Klassiek Dressing.
  4. Opmaak

    • Dresseer het geheel in een schaal en werk af met de zoetzure rode uiringen, een zachtgekookt eitje en gedroogde speksneetjes.
    • Kruid eventueel af met wat versgemalen zwarte peper.
    Zoet en zout gaan hand in hand. Daarom kun je de Hellmann’s Klassiek Dressing ook vervangen door een zoetere versie: Hellmann’s Honing-Mosterd Dressing. Heerlijk bij spek of pancetta.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu