Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • witte asperges 2.0 kg
  • erwten 500.0 g

Dressing

Opmaak

  • grijze garnalen, gepeld 300.0 g
  • Rasp van limoen
  • Vers gemalen zwarte peper

...

Bereiding

  1. Groenten

    • Schil de witte asperges en snijd ze schuin.
    • Blancheer de asperges en koel ze snel af.
    • Blancheer de erwtjes en koel ze snel af.
  2. Dressing

    • Meng de Hellmann’s Fijne Kruiden-Bieslook Dressing met
      de Knorr Professional Liquid Concentrate Schaaldieren.
    • Plet de hardgekookte eitjes tot een mimosa.
    • Meng de gekookte asperges en de geblancheerde erwten met
      de dressing.
  3. Opmaak

    • Plaats in een serveerschaal en bestrooi met de mimosa van eitjes. Leg er de garnalen bovenop.
    • Werk af met de geraspte limoen en wat versgemalen zwarte
      peper.
    • Werk af met wat erwtenloof.
    Erwtenloof is geschikt als garnering én als smaakmaker. Meng het bijvoorbeeld ook onder dit gerecht voor een frissere toets.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu