Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kipfilet

  • kipfilet 1300.0 g
  • romeinse sla 400.0 g
  • Peper en zout

Opmaak


...

Bereiding

  1. Kipfilet

    • Kleur de kipfilets kort aan in wat vetstof. Kruid ze met peper en zout.
    • Laat de kipfilets afkoelen en trek ze vacuüm.
    • Stoom de kipfilets in de steamer of een warmwaterbad gedurende 35 min op 65°C. Koel ze daarna opnieuw af.
    • Snijd de Romeinse sla fijn en verdeel over een serveerschotel.
    • Snijd de afgekoelde kipfilet fijn op de snijmachine en verdeel over de Romeinse sla.
  2. Opmaak

    • Meng de Knorr Primerba Pesto met de olijfolie.
    • Verdeel de Hellmann’s Caesar Dressing over de kipfilets en Romeinse sla.
    • Werk af met de chorizobrunoise, de manchegoschilfers
      en de radijsschijven. Verdeel hierover ook de pesto-olie.
    • Werk af met de geroosterde stokbroodtoastjes en wat zwarte peper van de molen.
    Nog meer karakter geven aan dit Zuid-Europese gerecht? Voeg kappertjes toe, een kenmerkende smaakmaker uit de Italiaanse keuken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu