Menu
Punten

Ingrediënten

+

Taboulé

  • koud water 1.0 l
  • olijfolie extra vierge 1.0 dl

Garnituur

  • rode ajuin 1.0 st
  • honingtomaatjes 30.0 st
  • komkommer 0.5 st
  • Minikomkommer 5.0 st
  • feta 200.0 g
  • groene olijven 200.0 g

Afwerking


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Taboulé

    • Doe de Knorr Taboulé in een kom en vermeng deze met het water en de olijfolie. Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  2. Garnituur

    •  Snijd de rode ui, tomaatjes en de komkommers in gewenste vorm. Breek de fetakaas in stukjes en halveer de groene olijven.
  3. Afwerking

    • Schep de taboulé om en verdeel deze over de disposable bowls.
    • Verdeel hierop de tomaten, komkommer, rode ui, fetakaas en de olijven. Garneer met wat mintblaadjes en kruid deze met grove zwarte peper. Verpak de Hellmann’s Vinaigrette Citrus in aparte disposable bakjes
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu