Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


De pokébowl is allesbehalve een bankzitter dit jaar. Met asperges geef je er je eigen, Belgische draai aan.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Voeg het water, de Hellmann’s Vinaigret te Basilicum en de Knorr Professional BIO Groentebouillon Poeder samen en kook de Knorr Basmati rijst tot al het vocht volledig is uitgekookt.
    • Meng de Knorr Primerba Basilicum onder de rijst en laat afkoelen.
    • Stoom de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks gedurende 15 min op 100°C.
    • Verhit de vetstof en bak er de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks in aan tot goudbruin en laat afkoelen.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigret te Basilicum samen met de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika.
    • Meng de bekomen vinaigret te met de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks.
    • Verdeel de rijst over de bowl en plaats hierop de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks.
    • Verdeel de garnituren over de bowl en werk af met de Hellmann’s Dressing Yoghurt Style.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu