Menu

Ingrediënten

+

Calamares met courgette en tomatenvinaigrette

  • vetstof 20 ml
  • witte ui, fijn gesnipperd 60 g
  • Calamares 250 g
  • courgette 150 g

Tomatenvinaigrette


Met zijn frisse, zomerse smaken is dit gerecht zowel warm als koud een echte verwennerij. Snel bereid, groots effect: probeer het eens uit.

...

Bereiding

  1. Calamares met courgette en tomatenvinaigrette

    • Verhit de vetstof en bak er de witte ui in aan.
    • Voeg de calamares toe en bak ze snel op een hoog vuur.
    • Voeg de courgettestaafjes toe en laat ze kort meebakken.
    • Voeg de tomatenvinaigrette uit het recept hieronder toe en laat kort meebakken: ongeveer 1 minuut.
    Tip: Je kunt de calamares ook grillen: geef de tomatenvinaigrette er dan bij als dip.
  2. Tomatenvinaigrette

    • Meng alle ingrediënten tot een homogene massa.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu