Menu

Ingrediënten

+

Gebakken zalm

Kruidenslaatje en afwerking

  • rode paprika
  • dragon
  • gehakte kervel
  • snijbonen, fijngesneden
  • waterkers
  • rode ui, ingelegd
  • limoen, in partjes
  • Baobun

Serveer de ovengebakken zalm uit het vuistje, geïnspireerd op de Thaise keuken. Met knoflook, gember en paprika als smaakmakers.

...

Bereiding

  1. Gebakken zalm

    Tip: Maak dit gerecht budgetvriendelijker door de buiken en de staartstukken van de zalm te gebruiken. Zo blijven de dikkere stukken over voor je andere zalmgerechten en haal je alles uit je vis. 

    Extra voordeel? De cuisson verloopt gelijkmatiger bij de plattere buik- en staartstukken.
  2. Kruidenslaatje en afwerking

    • Maak een kruidenslaatje met de fijngesneden rode paprika, dragon, kervel, bieslook, waterkers en fijngesneden rode ui. Breng het slaatje op smaak met Hellmann's Citrus Vinaigrette en Knorr Primerba Dille.
    • Serveer de zalm en het slaatje in een Bao bun met een limoenpartje erbij.
    Tip: Geef je kruidenslaatje een Mexicaanse toets met fijngehakte muntblaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu