Menu

Ingrediënten

+

Tacovulling

Mango-tomatensalsa


Comfortfood zoals je die vindt op elke straathoek in Mexico City: een taco met rundergehakt en een frisse mango-tomatensalsa.

...

Bereiding

  1. Tacovulling

    • Verhit de vetstof en bak er de ui en het gehakt in aan. Blijf roeren om het gehakt mooi fijn te krijgen.
    • Voeg er de Professional Knoflook Specerijenpuree, cayennepeper, het komijnpoeder, het korianderpoeder, het zout en de gemalen zwarte peper aan toe en laat alles meestoven.
    • Voeg de Knorr Professional Napoletana toe en laat het gerecht nog een 10-tal minuten zachtjes doorkoken tot de saus is opgenomen door het gehakt.
    • Serveer in tacoschelpen met partjes limoen.
    • Serveer daar de mango-tomatensalsa bij (zie recept hieronder).
    • Wil je je gasten trakteren op authentieke Mexicaanse birriataco's? Die maak je met traag gegaard rundvlees.
  2. Mango-tomatensalsa

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu