Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Groentegarnituur

  • peper
  • zout
  • jonge preistengels, in smalle rondjes 1.0 stengel(s)
  • druivenpitolie 1.0 dl
  • boekweit 50.0 g

Zeebarbeel

  • vetstof
  • zeebarbeel 2.0 st

...

Bereiding

  1. Saus

    Kook voor de saus de kokkeljus op met de gevogeltefond. Voeg de kokosmelk toe. Kruid af met currypuree, peper en zout. Schuim de saus op met een staafmixer.
  2. Groentegarnituur

    Snijd het wit van de prei in batonnets van circa 4 centimeter. Blancheer 3 minuten in gezouten kokend water. Snijd de batonnets in de lengte doormidden.Kruid met peper en zout. Brand af met keukenbunsenbrander. Vermeng het groen van de prei met druivenpitolie. Kruid af met peper en zout. Kook de boekweit gaar in gezouten water. Giet af en laat drogen op een doek. Frituur 2 minuten op 180 °C.
  3. Zeebarbeel

    Ontschub en fileer de zeebarbelen. Bak de filets kort aan op het vel. Kruid af met peper en zout.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu