Ingrediënten
Brandadekroket, venkel, gepekelde schelvis, paprikamayonaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Brandadekroket
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277701_NL.png)
Venkelsalade
Gepekelde schelvis
Paprikamayonaise
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/calvé/calvé-mayonnaise-1-x-3-l/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Paprika Specerijenpuree 750 g.jpg)
Ingrediënt naam
Brandadekroket
-
noordzeevis 700.0 g
-
zout
-
olijfolie
-
aardappelen, schijfjes 1.43 kg
-
kokosmelk 400.0 g
-
paneermeel
-
piment d’espelette 2.0 el
Venkelsalade
-
venkel 1.33 st
-
witte balsamicoazijn
-
peper van de molen
-
zout
Gepekelde schelvis
-
schelvisfilet
-
suiker 400.0 g
-
pekelzout 500.0 g