Ingrediënten
Brandadekroket, venkel, gepekelde schelvis, paprikamayonaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Brandadekroket
Venkelsalade
Gepekelde schelvis
Paprikamayonaise
Ingrediënt naam
Brandadekroket
-
noordzeevis 700.0 g
-
zout
-
olijfolie
-
aardappelen, schijfjes 1.43 kg
-
kokosmelk 400.0 g
-
paneermeel
-
piment d’espelette 2.0 el
Venkelsalade
-
venkel 1.33 st
-
witte balsamicoazijn
-
peper van de molen
-
zout
Gepekelde schelvis
-
schelvisfilet
-
suiker 400.0 g
-
pekelzout 500.0 g