Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Voor de zalm

Voor het kruidenslaatje

  • bloemkoo
  • dragon
  • kervel
  • bieslook
  • waterkers
  • dille, gehakt
  • rode ui, ingelegd
  • Hellmann's Vinaigrette Citrus

...

Bereiding

  1. Voor de zalm

    • Leg de zalmfilet in een ovenschaal.
    • Meng de Tomatino, de Specerijenpuree Knoflook, de Specerijenpuree Paprika, de Specerijenpuree Gember, de Sambal en het Maïszetmeel tot een homogene massa.
    • Verdeel het bekomen mengsel over de zalmfilet en leg daarop de fijngesneden venkel.
    • Plaats in een op 210°C voorverwarmde oven en laat gedurende 10 minuten bakken.
    • Werk af met wat avocadoblokjes en het kruidenslaatje.
  2. Voor het kruidenslaatje

    • Meng alle ingrediënten en werk af met Hellmann’s Vinaigrette Citrus
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu