Menu
Punten

Ingrediënten

+

Voor de zalm

Voor het kruidenslaatje

  • bloemkoo
  • dragon
  • kervel
  • fijngesneden bieslook
  • waterkers
  • dille, gehakt
  • rode ui, ingelegd
  • Hellmann's Vinaigrette Citrus

...

Bereiding

  1. Voor de zalm

    • Leg de zalmfilet in een ovenschaal.
    • Meng de Tomatino, de Specerijenpuree Knoflook, de Specerijenpuree Paprika, de Specerijenpuree Gember, de Sambal en het Maïszetmeel tot een homogene massa.
    • Verdeel het bekomen mengsel over de zalmfilet en leg daarop de fijngesneden venkel.
    • Plaats in een op 210°C voorverwarmde oven en laat gedurende 10 minuten bakken.
    • Werk af met wat avocadoblokjes en het kruidenslaatje.
  2. Voor het kruidenslaatje

    • Meng alle ingrediënten en werk af met Hellmann’s Vinaigrette Citrus
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu