Ingrediënten
Hoeve-ei gegaard op 62°C, Mechelse asperges, schaaldierenmousseline
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Schaaldierenmousseline
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-professional-droge-fonds-schaaldieren-fumet-6-x-850-gr/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/sausen/sausen-gourmet/knorr-gourmet-hollandaise-saus-6-x-1120-kg/5996358041718NL.jpg)
Ingrediënt naam
Schaaldierenmousseline
-
water 500.0 ml
-
Solo Professional Culinair 250.0 ml
-
boter 100.0 g