Menu
Punten

Ingrediënten

+

Court bouillon

Crème van rode bieten

  • sap van roze pompelmoes 160.0 g
  • sushi-azijn 20.0 g
  • jus van rode bieten 110.0 g
  • agar agar
  • sojasaus 5.0 g

Crème van avocado

  • avocado 2.35 st
  • sesamolie
  • zout
  • peper

Zoetzuur gemarineerde pompoen en rammenas

  • dragon
  • peterseliestengels
  • korianderbolletjes
  • water 10.0 l
  • azijn 3.0 el
  • suiker 1.0 kg
  • verse butternut 1.0 st
  • rammenas 1.0 st

Crumble van gepofte granen

  • zeebes
  • boekweit
  • bulgur nevo gekookt
  • quinoa

...

Bereiding

  1. Court bouillon

    Zet water op met een bouquet marmite van selder, ui, wortel, tijm en laurier, de visfumet, visbouillon en knoflookpuree en laat 15 minuten koken.Voeg de Noordzeekrab toe en breng de pan terug aan de kook. Gaar de krabben 1 minuut per 100 gram. Neem de pan van het vuur. Laat afkoelen. Haal het krabvlees uit en vermeng het met mayonaise. Breng op smaak met cayennepeper en limoenzeste.
  2. Crème van rode bieten

    Meng het pompelmoessap met de bietenjus, sushiazijn, sojasaus en agar. Breng aan de kook. Giet uit op een bakplaat. Laat 12 uur afkoelen en opstijven in de koelkast. Blender tot een gladde massa.
  3. Crème van avocado

    Blender de avocado’s en de sesamolie samen tot een gladde consistentie. Kruid af met peper, zout en limoensap.
  4. Zoetzuur gemarineerde pompoen en rammenas

    Snij de pompoen en de rammenas in de gewenste vorm.Kook het water op met de suiker, de azijn en de kruiden. Giet het zoetzuur op de groente en laat 24 uur marineren.
  5. Crumble van gepofte granen

    Spoel de granen voor de crumble en droog vervolgens een nacht tussen twee doeken. Pof ze op 180 °C. Kruid met peper en zout. Week de zeebes een minuut in lauw water
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu