Ingrediënten
Brabants Aspergesoepje
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_1kg_bouillon_kip_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/images/8710604744348NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 125.0 g
-
uien, fijngesneden 375.0 g
-
Wit van prei, gesneden 375.0 g
-
water 8.0 l
-
Solo Professional Culinair 2.0 l
-
witte asperges, gesneden en geblancheerd 2.5 kg