Menu

Ingrediënten

+

Kipreepjes

Salade

  • veldsalade 200 g
  • rode sla, gekuist 1 st
  • asperges, wit 2 bs
  • Asperge, groene wilde 1 bs

Afwerking


...

Bereiding

  1. Kipreepjes

    • Snijd de kipfilet in dunne, lange reepjes en bak deze korstig gaar in hazelnoot boter. 
    • Tijdens het bakken tweekoffielepels Primerbabasilicum toevoegen, kruid met peper en zout.

  2. Salade

    • Meng de gewassen salades en schik deze centraal op het bord.
    • Schil de witte en groene wilde asperges en kook deze beetgaar, snijd ze in kleine stukjes en schik deze rond de salade.
  3. Afwerking

    • Strooi de kip boven op de salade en werk het geheel af met de yoghurtdressing op smaak gebracht met de primerbabasilicum.
    • Versier met bieslook.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu