Menu
Punten

Ingrediënten

+

Voorbereiding

  • witte asperges 2.0 bt
  • fijne groene asperges 2.0 bt
  • peultjes 200.0 g
  • erwtjes 300.0 g
  • gele krulsla 1.0 st
  • pijpajuintjes 1.0 bs

Dressing

Afwerking

  • witte asperges
  • fijne groene asperges
  • peultjes
  • erwtjes
  • waterkers
  • gele krulsla
  • pijpajuintjes

Gebruik bij deze salade als garnituur Knorr Croutinos Salade Croûtons met Spek en Appel
Serveer de waterkersdressing apart bij een barbecue

...

Bereiding

  1. Voorbereiding

    Schil de witte asperges, snij in stukken en kook Snij de groene asperges eveneens in stukken en kook deze ookKook de erwten en peultjes beetgaar Spoel alles goed koudSnij de gele krulsla en was dezeKuis de pijpajuin en snij deze fijn
  2. Dressing

    Was de waterkers en mix deze onder de Hellmann's Vinaigrette Maison
  3. Afwerking

    Doe de groenten in het midden van de kom en leg de gele krulsla aan de buitenzijde.Garneer met de pijpajuinEn serveer de dressing apart in een kan
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu