Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burger

Salade

  • sugarsnaps 300.0 g
  • romeinse sla 1.0 kg
  • Parmezaanse kaas 200.0 g

Bereiding

  • Hellmann’s Fijne Kruiden-Bieslook Dressing 2.0 dl

...

Bereiding

  1. Burger

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
    • Snijd de burgers vervolgens in stukjes.
  2. Salade

    • Maak de Romaanse sla schoon, snijd, was en droog deze in een slacentrifuge.
    • Maak de sugarsnaps schoon en blancheer ze in kokend water met wat zout.
    • Rasp de Parmezaanse kaas.
  3. Bereiding

    • Maak de Romaanse sla aan met wat dressing en verdeel deze over de bowls.
    • Maak de sugarsnaps aan met de rest van de dressing en verdeel deze samen met de Crispy NoChicken Burger over de Romaanse sla.
    • Maak de salade af met de geraspte Parmezaanse kaas en de Oost Indische kers blaadjes en geplukte bloemblaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu