Ingrediënten
Zalmfilet met een mosterd-peterseliekorst, waterkerspuree
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Zalm
Groenten & saus
Aardappelpuree
Ingrediënt naam
Zalm
-
zalmfilet 1.5 kg
-
Peterselie, fijngehakt 20.0 g
-
panko 10.0 g
Groenten & saus
-
vetstof 15.0 g
-
venkel, fijngesneden 80.0 g
-
sjalotten, diepvries 30.0 g
-
noilly prat 200.0 ml
-
witte wijn 200.0 ml
-
laurierblad 1.0 st
-
water 500.0 ml
-
room 500.0 ml
-
sherryazijn 25.0 ml
Aardappelpuree
-
water 2.0 l
-
room 250.0 ml
-
boter 250.0 g
-
kappertjes 60.0 g
-
waterkersbosjes 4.0 st
-
peper en zout
-
nootmuskaat