Ingrediënten
Zalmfilet met een mosterd-peterseliekorst, waterkerspuree
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Zalm
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
Groenten & saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-poisson-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux Blanc 1kg 8711100637011_Knorr_Professional___Blanke_Roux.png)
Aardappelpuree
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/aardappelproducten/5411100643106NL.png)
Ingrediënt naam
Zalm
-
zalmfilet 1.5 kg
-
Peterselie, fijngehakt 20.0 g
-
panko 10.0 g
Groenten & saus
-
vetstof 15.0 g
-
venkel, fijngesneden 80.0 g
-
sjalotten, diepvries 30.0 g
-
noilly prat 200.0 ml
-
goede Italiaanse wijn 200.0 ml
-
laurierblad 1.0 st
-
water 500.0 ml
-
room 500.0 ml
-
sherryazijn 25.0 ml
Aardappelpuree
-
water 2.0 l
-
room 250.0 ml
-
boter 250.0 g
-
kappertjes 60.0 g
-
waterkersbosjes 4.0 st
-
peper en zout
-
nootmuskaat