Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg de Knorr Professional Kippenbouillon Pasta toe.
    • Voeg de kippenbillen toe en laat gedurende 40 minuten zachtjes koken
    • Kook de aardappelen en de groenten beetgaar en houd deze opzij.
    • Haal de kippenbillen uit het kookvocht.
    • Haal het vel van de billen.
    • Zeef de bouillon.
    • Verhit 1,5 liter bouillon met de Solo Professional Culinair.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Kip, de peper en het zout en het sap van de citroen.
    • Voeg de groenten, de aardappelen en de kip toe en breng weer op temperatuur.
    • Serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu